Каталог

Повернутись

Каталог товарів

Телевізор Xiaomi TV Max 100 2025

Код: 1108014
Фото № 1 Телевізор Xiaomi TV Max 100 2025Фото № 2 Телевізор Xiaomi TV Max 100 2025Фото № 3 Телевізор Xiaomi TV Max 100 2025Фото № 4 Телевізор Xiaomi TV Max 100 2025

Основні характеристики

  • Діагональ екрану
  • Тип телевізора
  • Роздільна здатність
  • Частота оновлення екрану
  • Smart TV
  • Wi-Fi
    Є
Всі характеристики

Огляд Телевізор Xiaomi TV Max 100 2025

Розширений екран. Для панорамного виду на світ

Надвеликий екран із кришталево чистою якістю зображення для відображення яскравих деталей. У поєднанні із приголомшливими звуковими ефектами він забезпечує захоплюючі враження від перегляду фільмів та вражаючу присутність на торгових виставках.

Дисплей на квантових точках. Відмінна передача кольору

Оснащений передовою технологією відображення квантових точок, телевізор Xiaomi TV Max Series 2025 пожвавлює кольори. Завдяки ширшому кольоровому охопленню та відображенню 1 мільярда кольорів ви можете насолоджуватися захоплюючою якістю зображення прямо зі своєї вітальні.

4K 144 Гц висока частота оновлення. Динамічний контент, плавний досвід

Завдяки високій частоті оновлення 144 Гц, 120 Гц MEMC на рівні мілісекунд та 240 Гц у режимі Game Boost він ідеально підходить для відображення динамічних подій, таких як футбол, катання на лижах та гонки. Пориньте в захоплюючий особистий досвід із чіткими та плавними візуальними ефектами.

Точне відтворення за різних колірних температур. Реалістичні кольори

Представляє різні колірні температури в широкій гамі кольорів для високоякісного візуального досвіду. Застосовує стандарт кольорової гами DCI-P3, що робить його ідеальним як для домашнього, так і професійного використання.

Режим кінорежисера. Точне відтворення творчого задуму режисера.

Підтримує режим Filmmaker Mode, який суворо дотримується частот кадрів фільму, співвідношення сторін та інших специфікацій, щоб точно відтворити творчий задум режисера. Такі проблеми, як затримка та пропуск кадрів через проблеми синхронізації між джерелом фільму та екраном, пом'якшуються, що дозволяє вам насолоджуватися шедеврами в їхній оригінальній формі у себе у вітальні.

Відеоігри на рівні кіберспорту. Відмінна конфігурація для хардкорного геймінгу

Оснащений портом HDMI 2.1, меншою затримкою введення, більш чуйним керуванням, підтримкою VRR та автоматичного режиму низької затримки (ALLM), насолоджуйтесь грою із зануренням без перерв. Досягніть надшвидкої швидкості відгуку, порівнянної з такою на моніторах для кіберспорту, з сертифікацією технології AMD FreeSync™ Premium і будьте на крок попереду всіх інших.

Dolby Vision® та Dolby Atmos®. Першокласна кінематографічна аудіо та візуальна насолода

Оснащений 2×15 Вт аудіосистемами високої потужності та Dolby Vision® та Dolby Atmos®, що подвоює ваші аудіовізуальні враження. З сліпучими зображеннями та потужними звуковими ефектами насолоджуйтесь першокласним кінематографічним досвідом у вашій вітальні з високоякісним декодуванням DTS:X*, що відтворює детальні живі звукові ефекти.

Високі показники. Величезне сховище

Флагманський процесор Quad Cortex A73 покращує якість зображення за допомогою технологій AI PQ та AI SR, а також швидко та легко справляється із завданнями. Надвеликий простір для зберігання дозволяє безперешкодно завантажувати великі програми.

Wi-Fi 6. Технологія передачі нового покоління

Стандарт WLAN нового покоління із швидкою передачею та завантаженням для миттєвого перегляду фільмів. Висока ефективність трансляції великих файлів на екран без затримок.

Розваги, які ви любите. З невеликою допомогою від Google.

Google TV™ об'єднує фільми, шоу та багато іншого з ваших програм та підписок та організує їх спеціально для вас. Потрібне натхнення? Отримуйте рекомендації, використовуйте потужний пошук Google, щоб знайти шоу більш ніж у 10 000 програм, або переглядайте сотні безкоштовних каналів. А з персоналізованими профілями досвід кожної людини налаштовується під неї.

Розширіть можливості свого голосу на телевізорі.

Ваш телевізор став кориснішим, ніж будь-коли. Попросіть Google Assistant знайти фільми, транслювати програми, відтворювати музику та керувати телевізором – все це за допомогою вашого голосу. Навіть отримуйте відповіді, керуйте пристроями розумного будинку та багато іншого. Щоб розпочати, натисніть кнопку Google Assistant на пульті дистанційного керування.

Пульт від телевізора до зап'ястя. Простий та інтуїтивно зрозумілий

Телевізором Xiaomi TV Max 85 2025 можна легко керувати дистанційно за допомогою Xiaomi Watch 2. Завантаживши та встановивши програму Xiaomi TV Remote, ви зможете легко перемикати канали та регулювати гучність.

Металевий повноекранний дисплей. Надвисоке співвідношення екрана до корпусу

Має мінімальний і елегантний дизайн з дуже високим співвідношенням екрану до корпусу і металевою рамкою, що розширює поле зору і забезпечує захоплюючі відчуття.

Комплексні порти. Задовольнити всі ваші потреби

Декілька портів для задоволення різних сценаріїв використання. Демонстрація фільмів, ігор та бізнес-дисплеїв на одному екрані. Купити Xiaomi TV Max 100 2025 Ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також по телефону гарячої лінії.

Характеристики

Екран

Діагональ екрану 100"
Тип телевізора QLED
Тип підсвічування OLED
Роздільна здатність 4K (3840x2160)
Час відгуку матриці 6 мс
Частота оновлення екрану 144 Гц
Кут огляду 178°/178°
HDR Є
Особливі технології Supports Dolby Vision®, HDR10+, HLG, Filmmaker

Функції та можливості

Smart TV Є
Операційна система Google TV
Wi-Fi Є
Підтримка сервісів

Інтернет-браузер

Skype

Facebook

Megogo

Youtube.com

IpTV

Прогноз погоди

Google Play

Twitter

Netflix

Vimeo

Технології та функції

Simplink (HDMI CEC)

Miracast

Bluetooth

Chromecast

Органи управління

Мультимедійний пульт

Управління смартфоном

Управління голосом

Відгуки і питання:

0

Будьте першим, хто залишить відгук або задасть питання.

+100 ₴ за корисний відгук
?