Каталог

Повернутись

Каталог товарів

Телевізор Xiaomi TV A 50 2025

Код: 1067601
Фото № 1 Телевізор Xiaomi TV A 50 2025Фото № 2 Телевізор Xiaomi TV A 50 2025Фото № 3 Телевізор Xiaomi TV A 50 2025Фото № 4 Телевізор Xiaomi TV A 50 2025Фото № 5 Телевізор Xiaomi TV A 50 2025Фото № 6 Телевізор Xiaomi TV A 50 2025

Основні характеристики

  • Діагональ екрану
  • Тип телевізора
  • Роздільна здатність
  • Частота оновлення екрану
    60 Гц
  • Smart TV
  • Wi-Fi
    Є
Всі характеристики

Товар в наявності

17 999 ₴ -2 000 ₴
15 999 ₴

Огляд Телевізор Xiaomi TV A 50 2025

Повне занурення у відеоконтент

Телевізор Xiaomi TV A має ультратонкий профіль і гармонійно вписується в будь-який інтер'єр. Технологія згладжування рухів дає можливість стежити за подіями на екрані з максимальним візуальним комфортом: без ривків, артефактів і провалів між кадрами. На додаток до приголомшливої картинки використовуються сучасні звукові технології, що забезпечують реальний ефект присутності та відмінну чутність кожного слова персонажів.

Xiaomi TV A

Ідеальна чіткість

Переглядаючи улюблені кінофільми й телешоу на екрані телевізора Xiaomi TV A, глядач повністю занурюється в те, що відбувається на дисплеї завдяки неймовірній чіткості зображення. Роздільна здатність 3840x2160 пікселів дає можливість розглянути найдрібніші деталі в кожному кадрі, насолоджуючись повним розумінням авторської задумки. Високий рівень точності картинки комфортно переноситься глядачами, менше втомлюючи очі, адже більше не потрібно уважно розглядати дрібні об'єкти.

Фото 2 Xiaomi TV A

Вражаючий контраст

Дисплей із технологією HDR10 і HLG забезпечує великий перелік рівнів яскравості, що дає можливість використовувати більше шарів для забезпечення кращої чіткості кожного кадру. Розширений динамічний діапазон відкриває більше деталей у темних зонах зображення, буквально виводячи їх із тіні. Оптимізація балансу між світлом і темрявою дає можливість побачити найдрібніші нюанси в улюблених кінострічках, а також вчасно змінити ігрову стратегію через приховану в темних зонах додаткову небезпеку.

Фото 3 Xiaomi TV A

Плавність кожної сцени

В основі технології MEMC лежить оцінка та компенсація руху, заснована на інтерполяції кадрів на мілісекундному рівні. Алгоритми дають змогу ефективно зменшити розмитість картинки, усунути сліди тремтіння камери та ефекти стеження, спричинені швидкісним різким рухом. Здійснюється бездоганна фіксація кожного моменту спортивної події, кадрів із бойовика, ігрової графіки в черговому рейді. Ви насолоджуєтеся зображенням із максимальною чіткістю та плавністю.

Фото 4 Xiaomi TV A

Дійсно кінематографічний звук

Ви буквально можете почути кожен шерех вашого суперника в грі або шепіт персонажа з фільму. Потужне стереозвучання забезпечується двома динаміками потужністю 10 Вт. Вони транслюють якісний сигнал зі збереженням кожної деталі. Технології DTS-X і Dolby Audio дають змогу зануритися в насичений, чіткий звук. Унікальний алгоритм DTS Virtual:X перетворює двомірне звучання на багатовимірну звукову сцену, створюючи відчуття додаткового об'єму.

Фото 5 Xiaomi TV A

Більше можливостей із Google

Вам не потрібно перемикатися з програми в програму, щоб вибрати контент. Google TV об'єднує популярні фільми, шоу та спортивні канали з усіх ваших підписок. Усе найважливіше та найцікавіше вже зібрано в одній локації. Хочете подивитися щось нове відповідно до ваших уподобань? Скористайтеся рекомендаціями, які підбираються через Google на основі ваших підписок. Персоналізуйте профіль для телевізора Xiaomi TV A, щоб провести вечір за переглядом відмінного контенту.

Фото 6 Xiaomi TV A

Зручне керування

Розкрийте можливості ТВ-панелі, використовуючи власний голос і технології. Попросіть Google Assistant знайти улюблений фільм, відкрити додаток, запустити музику або керувати телеканалами. Ви навіть можете керувати іншими пристроями системи розумний дім: і для цього потрібно всього лише натиснути кнопку Google Assistant на пульті дистанційного керування.

Фото 7 Xiaomi TV A

Відчуття реальної присутності

Безрамковий дизайн девайса дає змогу оцінити вражаючі візуальні ефекти та надзвичайне співвідношення екрана до корпусу. Приготуйтеся до повного занурення в події, що відбуваються на дисплеї для отримання нових яскравих вражень від перегляду.

Фото 7 Xiaomi TV A

Пульт завжди під рукою

Крім голосового помічника, телевізором Xiaomi TV A також можна керувати за допомогою пульта ДУ з технологією Bluetooth 360°. Відчуйте повну та необмежену свободу: обертайте девайс і перемикайте всі необхідні канали в один клік із будь-якої точки приміщення. Кнопки швидкого доступу відкривають необхідний функціонал в одне натискання.

Фото 7 Xiaomi TV A

Пряма трансляція з вашого гаджета

На додаток до Miracast користувач може легко поділитися фільмами, шоу, фотографіями безпосередньо зі свого телефону або планшета, транслюючи інформацію прямо на телевізор за допомогою вбудованого Chromecast. Організовуйте сімейні вечори та свята, доповнюючи їх цікавим контентом.

Фото 8 Xiaomi TV A

Продуктивність топового рівня

Насолоджуйтесь широким спектром розваг із чотирьохядерним процесором A55 і графічним прискорювачем Mali-G52. У розпорядженні системи ТВ-панелі збільшений обсяг ОЗП і внутрішньої пам'яті для ефективного використання всього переліку функцій.

Фото 9 Xiaomi TV A
Фото 10 Xiaomi TV A

Альтернативні способи підключення

За допомогою сучасних технологій ви можете істотно розширити перелік сценаріїв використання телевізора. Швидке підключення та широка зона покриття забезпечується дводіапазонним Wi-Fi з підтримкою MIMO, що працює на частотах 2,4 ГГц і 5 ГГц. Bluetooth 5.0 дає змогу під'єднати гаджети без зайвих дротів для організації трансляції контенту або обміну файлами.

Характеристики

Основні

Серія Xiaomi A 2025

Екран

Діагональ екрану 50"
Тип телевізора LED
Тип підсвічування LED
Роздільна здатність 4K (3840x2160)
Частота оновлення екрану 60 Гц
Кут огляду 178°/178°
HDR Є

Функції та можливості

Smart TV Є
Операційна система Google TV
Wi-Fi Є
Підтримка сервісів

Інтернет-браузер

Skype

Facebook

Megogo

Youtube.com

IpTV

Прогноз погоди

Google Play

Twitter

Netflix

Vimeo

Технології та функції

Bluetooth

Chromecast

Органи управління Мультимедійний пульт

Відгуки і питання:

0

Будьте першим, хто залишить відгук або задасть питання.

+100 ₴ за корисний відгук
?