Каталог

Повернутись

Каталог товарів

Нічник Mi Motion-Activated Night Light 2

Код: 582249
Код: 582249
Фото № 1 Нічник Mi Motion-Activated Night Light 2Фото № 2 Нічник Mi Motion-Activated Night Light 2Фото № 3 Нічник Mi Motion-Activated Night Light 2Фото № 4 Нічник Mi Motion-Activated Night Light 2Фото № 5 Нічник Mi Motion-Activated Night Light 2Фото № 6 Нічник Mi Motion-Activated Night Light 2

Основні характеристики

Всі характеристики

Немає в наявності

359 ₴

Огляд Нічник Mi Motion-Activated Night Light 2

Mi Motion-Activated Night Light 2

Ефективне і комфортне освітлення

Це сучасний світильник, який відрізняється широкими функціональними можливостями та приємним світлом. Він має напівсферичний корпус з АБС-пластику і білосніжний колір, завдяки чому відмінно вписується в будь-який кімнатний інтер'єр. При цьому світильник обладнаний вбудованим датчиком світла і присутності, тому навіть в непроглядній пітьмі він автоматично виявить людину і ввімкне освітлення.

Фото 1 Mi Motion-Activated Night Light 2
Фото 2 Yeelight Lightstrip Plus Extension

Сучасне кріплення

Розробники обладнали світильник інноваційною конструкцією з надійним магнітним кріпленням, завдяки якій він міцно утримується на базі в будь-якому положенні. Разом з тим Mi Motion-Activated Night Light 2 легко знімається і так же легко встановлюється на місце. У нічний час його можна брати з собою і відправлятися назустріч темряві.

Абсолютна автономія

Завдяки продуманій основі світильник можна розмістити будь-де: у спальні, в коридорі, на сходах, у ванній кімнаті та навіть у дитячого ліжечка. Він не потребує розетки та навіть зарядного кабелю, адже його роботу забезпечує вбудована батарея з величезним ресурсом. Крім цього прилад вільно обертається і рухається, що дозволяє донести світло в будь-який куточок кімнати.

Фото 4 Mi Motion-Activated Night Light 2 Фото 5 Mi Motion-Activated Night Light 2 Фото 6 Mi Motion-Activated Night Light 2 Фото 7 Mi Motion-Activated Night Light 2
Фото 8 Mi Motion-Activated Night Light 2

Режими роботи

Mi Motion-Activated Night Light 2 відрізняється теплим жовтим світлом, яке не викликає дискомфорту та абсолютно безпечно для очей. Разом з тим користувач має можливість налаштувати світло, вибравши один з двох режимів. При слабкому освітленні світильник прекрасно впорається з роллю нічника, а яскраве світло позитивно позначиться під час роботи або навчання.

Характеристики

Основні

Тип Класичні
Спосіб установки Настінний
Вимикач Торкання
Джерело живлення Від батарейки
Призначення Унісекс
Smart-управління Немає
Особливості З датчиком руху
Додатково Два режими яскравості
Світловий потік: 3-25 Лм
Час автономної роботи: 8 місяців (25 Лм), 15 місяців (3 Лм)
магнітне кріплення
Обертається на 360 °
Дальність спрацьовування 2-3 м
Колірна температура 2800 K
Вхідна напруга 4.5 В
Колір Білий
Габарити 62 x 80 x 80 мм
Вага 0.2 кг
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Комплектація Нічний світильник
Комплектна підставка
Магнітне кріплення
Двосторонній скотч

Відгуки і питання:

0

Будьте першим, хто залишить відгук або задасть питання.

+100 ₴ за корисний відгук
?