Каталог

Повернутись

Каталог товарів

Монітор Xiaomi Mi Display 34

Код: 613226
Код: 613226
Фото № 1 Монітор Xiaomi Mi Display 34Фото № 2 Монітор Xiaomi Mi Display 34Фото № 3 Монітор Xiaomi Mi Display 34Фото № 4 Монітор Xiaomi Mi Display 34Фото № 5 Монітор Xiaomi Mi Display 34Фото № 6 Монітор Xiaomi Mi Display 34Фото № 7 Монітор Xiaomi Mi Display 34Фото № 8 Монітор Xiaomi Mi Display 34

Основні характеристики

  • Діагональ дисплея
  • Тип матриці
    VA
  • Час відгуку матриці
  • Частота оновлення екрану
  • Контрастність
  • Максимальна роздільна здатність
Всі характеристики

Огляд Монітор Xiaomi Mi Display 34

Xiaomi Display 34

Ультраширокий огляд для повного занурення

Xiaomi Mi Display 34" - це монітор, створений для найдинамічніших і захоплюючих ігор і розваг. Надширокий огляд і чітка і яскрава картинка забезпечують ефект занурення в події на екрані. Вигнута форма дисплея дозволить вам опинитися в центрі подій і дасть перевагу над суперником в будь-якій грі. Лаконічний дизайн і витончена підставка з можливістю регулювання положення монітора дозволять вам раціонально і з комфортом організувати своє робоче місце.

Вигнута форма для максимального комфорту сприйняття

Завдяки вигину 1500R зображення на моніторі немов оточує вас і допомагає відчути себе прямо в епіцентрі подій. Вигнута форма забезпечує однакову відстань від очей до будь-якої точки на екрані, за рахунок чого інформація сприймається більш точно, а зображення містить менше спотворень.

Xiaomi Display 34
Xiaomi Display 34

Ідеальне співвідношення сторін для ігор та відео

Xiaomi Mi Display 34" зі співвідношенням сторін 21:9 має очевидну перевагу перед моніторами зі стандартним співвідношенням 16:9. На моніторі Xiaomi в вашому розпорядженні на 30 % більше візуального простору, завдяки чому ви зможете бачити реальну картину ігрової битви, щоб приймати переможні рішення. Роздільна здатність 3440×1440 забезпечує найвищу чіткість і відмінну деталізацію зображення.

Унікальна технологія AMD FreeSync

Використання оригінальної технології AMD FreeSync гарантує найвищу якість і повну синхронізацію картинки в будь-яких динамічних сценах. Технологія запобігає виникненню графічних спотворень і розривів, не допускає часткового накладення кадрів, щоб ви могли чітко бачити і правильно оцінювати ситуацію на екрані.

Xiaomi Display 34
Xiaomi Display 34

Живе і реалістичне зображення

Максимальна яскравість 300 ніт і контрастність 3000:1 дозволяють повністю передавати всю багату кольорову палітру, перетворюючи сцену на екрані в реальну подію з живими персонажами. Частота оновлення 144 Гц і мінімальний час відгуку 4 мс забезпечують миттєву і чітку промальовку кадрів, що дає вам істотну перевагу в грі, де частки секунди вирішують результат битви.

Захист зору

Застосування захисної технології знижує мерехтіння екрану і шкідливе для очей синє світіння. При цьому якість картинки залишається такою ж чудовою, зберігаються всі деталі, чіткість зображення і насиченість кольорів. Навіть тривале перебування перед екраном не завдасть згубного впливу на ваш зір і самопочуття.

Xiaomi Display 34

Купити монітор Xiaomi Mi Display 34" ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном гарячої лінії 0-800-300-100.

Характеристики

Дисплей

Діагональ дисплея 34"
Тип матриці VA
Технології WLED-підсвічування
Максимальна роздільна здатність 3440x1440
Співвідношення сторін 21:9
Покриття екрану Глянцеве (антиблікове)
Сенсорний екран Немає
Вигнутий екран Є
Час відгуку матриці 4 мс
Яскравість дисплея 300 Кд/м²
Контрастність 3 000:1
Частота оновлення екрану 144 Гц
Максимальна кількість кольорів 16.7 мільйонів
Кут огляду 178°/178°

Відгуки і питання:

0

Будьте першим, хто залишить відгук або задасть питання.

+100 ₴ за корисний відгук
?