Каталог

Повернутись

Каталог товарів

Електромобіль Xiaomi SU7 Pro 2024

Код: 1024171
Код: 1024171
Фото № 1 Електромобіль Xiaomi SU7 Pro 2024

Основні характеристики

  • Тип кузова
  • Діаметр коліс
    не вказано виробником
  • Ємність акумулятору
    94.3 кВт/год
  • Максимальна швидкість
    210 км/год
  • Потужність двигуна
    299 к.с.
  • Коробка передач
Всі характеристики

Огляд Електромобіль Xiaomi SU7 Pro 2024

Комфортні та безпечні поїздки

З електроавтомобілем Xiaomi SU7 Pro ви можете їздити як міськими дорогами, так і трасами. Широкий інтелектуальний функціонал для забезпечення автономного водіння знижує рівень стресу водія, особливо на складних дорожніх ділянках. Запасу ходу достатньо, щоб проїхати 830 км. Водій і пасажири можуть більше не хвилюватися про незаплановані зупинки через розряд батареї. Прискорена на 15% зарядка дає можливість ще швидше заповнити ємність акумулятора та продовжити рух.

Фото 1 Xiaomi SU7

Інтуїтивно зрозуміле управління

У системі електрокара Xiaomi SU7 Pro використані передові розробки, необхідні для безпечної та комфортної їзди в безпілотних автомобілях. Смартфон водія повністю інтегрується в систему керування транспортним засобом. Xiaomi Vela забезпечує максимальну сумісність із пристроями IoT. Апдейт Xiaomi HyperOS дає можливість практично непомітно керувати мультимедіа на борту автомобіля, використовувати доступ до всіх онлайн-ресурсів, дублювати на дисплеї робочий екран смартфона й навіть регулювати сидіння за допомогою голосового помічника.

Фото 2 Xiaomi SU7

Баланс параметрів для будь-яких поїздок

Розгін електромобіля від 0 до 100 км/год становить лише 4,68 секунди. Колісна база на 3000 мм дозволяє амортизувати більше нерівностей для забезпечення плавної та комфортабельної їзди. Випробуйте динамічне водіння завдяки запасу ходу до 830 км на одному заряді літій-іонного акумулятора, менш схильного до саморозряду під час зупинок. Двигун потужністю 299 к.с. забезпечує показник максимальної швидкості у 210 км/год. Оптимізація ергономіки корпусу, габаритів і ваги електрокара Xiaomi SU7 Pro дала змогу скоротити гальмівний шлях до 35,5 м.

Фото 3 Xiaomi SU7

Технологічні новації для безпеки й комфорту

Смарт-технології у сфері автомобільної та побутової електроніки відкривають нові горизонти для використання сучасних електромобілів. Adaptive BEV відповідає за більш коректне вимірювання відстані між автомобілем та іншими транспортними засобами. Технологія в автоматичному режимі розпізнає елементи на дорозі та збільшує видимість за рахунок аналізу та ШІ-алгоритмів. Road-Mapping Foundational Model дає можливість їздити з комфортом навіть у складних дорожніх умовах: у заторах, з погіршеною видимістю та на складних перехрестях. Технологія Super-Res Occupancy Network займається пошуком і аналізом нестандартних об'єктів на дорозі.

Фото 4 Xiaomi SU7

Використовуйте можливості електрокара на 100%

Комплексна екосистема Людина x Автомобіль x Дім працює на основі HyperConnect і HyperOS, охоплюючи понад 200 категорій продуктів. Користувач отримує інтелектуальні рішення для більш ніж 95% повсякденних користувацьких сценаріїв удома, в офісі, у салоні автомобіля: все продумано для вашого максимального комфорту. Камера заднього виду дає можливість швидко, акуратно та безпечно припаркуватися в будь-якій зоні. Потужніша стереосистема створює приголомшливу атмосферу під час кожної поїздки, а найкращі гальма Brembo в базовій комплектації роблять її безпечною.

Фото 6 Xiaomi SU7

Характеристики

Основні

Тип кузова Седан
Колір Синій

Двигун і трансмісія

Потужність двигуна 299 к.с.
Пікова потужність 220 кВт
Максимальна швидкість 210 км/год
Привід Задній
Коробка передач Автоматична

Ходова частина і гальмівна система

Колісна база 3000 мм
Кількість коліс 4
Діаметр коліс не вказано виробником
Діаметр шин R19

Відгуки і питання:

0

Будьте першим, хто залишить відгук або задасть питання.

+100 ₴ за корисний відгук
?