Каталог

Повернутись

Каталог товарів

Чохол Silicon BeCover для Xiaomi Mi AirDots Blue (703817)

Код: 1046072
Код: 1046072
Фото № 1 Чохол Silicon BeCover для Xiaomi Mi AirDots Blue (703817)Фото № 2 Чохол Silicon BeCover для Xiaomi Mi AirDots Blue (703817)Фото № 3 Чохол Silicon BeCover для Xiaomi Mi AirDots Blue (703817)Фото № 4 Чохол Silicon BeCover для Xiaomi Mi AirDots Blue (703817)

Основні характеристики

Всі характеристики

Товар в наявності

179 ₴

Огляд Чохол Silicon BeCover для Xiaomi Mi AirDots Blue (703817)

Ідеальне поєднання стильного дизайну та практичності. Легкий чохол виконаний із силікону. Забезпечує повний захист ваших навушників. Чудова конструкція, що амортизує, розроблена для поглинання, а так само рівномірного розподілу ударів. Зручний у транспортуванні, створений з урахуванням розмірів кейсу для бездротових навушників, завдяки чому займає мінімум місця у сумці, рюкзаку чи кишені. Переваги Xiaomi Mi AirDots Case: Дуже високий рівень захисту AirDots. Привабливий та унікальний дизайн. Збільшується термін служби штатного боксу навушників. Можна швидко та просто замінити чохол для боксу. Невисока ціна аксесуарів. Купити Silicon BeCover для Xiaomi Mi AirDots Blue (703817) Ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також по телефону гарячої лінії.

Характеристики

Основні

Призначення Для навушників
Тип Чохли
Колір Блакитний
Комплектація Чохол для навушників
Гарантійний талон
Упаковка

Гарантія

Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Обмін і повернення товару Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"

Відгуки і питання:

0

Будьте першим, хто залишить відгук або задасть питання.

+100 ₴ за корисний відгук
?